Menu Dieta post warzywno-owocowy
Post warzywno-owocowy – Post Daniela
Menu – sprawdź, co dla Ciebie przygotowaliśmy | catering dietetyczny
Menu post warzywno-owocowy
Etap 1 - wprowadzenie oraz Etap 3 - wyprowadzenie (1200, 1500 kcal)
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
Etap 2 - post warzywno-owocowy
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
Etap 3 - wyprowadzenie (800, 1000 kcal)
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
20.01.2025
21.01.2025
22.01.2025
23.01.2025
24.01.2025
25.01.2025
26.01.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
27.01.2025
28.01.2025
29.01.2025
30.01.2025
31.01.2025
01.02.2025
02.02.2025
Do kaloryczności 800 dodawane są tłuszcze – oleje, pestki, nasiona i orzechy. Kaloryczność 1000 poza tłuszczami, ma również dodane pozostałe warzywa
Podane menu przedstawiają podstawowe warianty diet, nie uwzględniają indywidualnych wykluczeń. Diety różnią się między sobą głównie zawartymi w sobie składnikami.
A może masz chęć na inny zdrowy catering na cały dzień?
Catering stworzony w oparciu o zasady rozdzielności składników
W diecie rozdzielnej zakłada się niełączenie ze sobą produktów pochodzących z różnych grup (neutralna, białkowa, węglowodanowa), ze względu na różny czasu trawienia. Polecana, jeśli chcesz szybko schudnąć, jednocześnie dbając o zdrowie. Catering wegański, bezglutenowy, bez soi i bez cukru, ponieważ zależało nam na stworzeniu wariantu rozdzielnej diety specjalnie dla wegan.
Dieta low IG, z niskim indeksem glikemicznych, dla osób z insulinoopornością
Opcja diety wegańskiej, w której nacisk stawiamy na niski indeks glikemiczny produktów (low IG). Dieta pudełkowa przeznaczona dla osób z wahaniami stężenia cukru we krwi, insulinoopornością, wspierająca leczenie chorób związanych z regulacją cukru. Catering wyłącznie z wytrawnymi posiłkami. Skomponowany jest z dobrych, złożonych węglowodanów, pełnych witamin warzyw i owoców o niskim indeksie glikemicznym, ponieważ głównym sposobem dbania o zaburzenia związane z poziomem cukru we krwi jest odpowiednia dieta. Niewątpliwie istotne jest to, iż nasz catering dietetyczny przygotowany jest w wersji bez glutenu, soi, a ponadto bez cukru i sztucznych barwników.