ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W CZASACH PANDEMII
Zależy nam na tym, byście czuli się bezpiecznie. Do przygotowywania, przechowywania, pakowania i dostarczania Waszych smacznych paczek podchodzimy w sposób odpowiedzialny – poniżej główne z obowiązujących restrykcji.
Restrykcje obowiązujące podczas produkcji i pakowania w TuKokoszka Dziobała:
- Stosowanie rygorystycznych zasad higieny związanych z myciem i dezynfekcją rąk.
- Dokładamy wszelkich starań, aby wszelkie przedmioty, z którymi obcujemy (blaty, stoły, klamki, włączniki światła, elementy kuchenne), były regularnie wycierane środkiem dezynfekującym.
- Zakaz podawania rąk w trakcie powitania między pracownikami.
- Zalecenie utrzymywania bezpiecznej odległości między pracownikami i osobami trzecimi (dostawcami, kurierami) na odległość min 1,5 m.
- Codzienna kontrola pracowników pod względem ewentualnych objawów mogących świadczyć o jakimkolwiek podejrzeniu choroby (gł. pomiary temperatur).
- Na teren kuchni wprowadzamy obowiązek noszenia maseczek i/lub przyłbic.
Ostre regulacje zostały również przywrócone w firmie zajmującej się dostarczaniem do Państwa paczek.
W związku z powyższym przypominamy o kluczowych zasadach:
- Dostawa cateringu do biurowca – dostawa powinna odbyć się do pierwszej recepcji/portierni bez wchodzenia na poszczególne piętra i osobne recepcje.
- Dostawa cateringu na posesję indywidualną – najlepiej by, w miarę możliwości, odbyło się to przez przewieszenie zestawu przez ogrodzenie.
- Utrzymujemy możliwość wkładania zestawów do toreb termicznych – wystawienie toreb termicznych po stronie klientów.
- Dostawy powinny być realizowane na zasadzie „pozostawiania”, bez kontaktu fizycznego i przekazywaniu zestawów z rąk do rąk.
Naszym celem jest zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa na każdym etapie usługi związanej z zamawianiem, produkcją i dostawą cateringu dietetycznego, tak by nasi klienci byli spokojni i zadowoleni z usług.