marchew

ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W CZASACH PANDEMII

Zależy nam na tym, byście czuli się bezpiecznie. Do przygotowywania, przechowywania, pakowania i dostarczania Waszych smacznych paczek podchodzimy w sposób odpowiedzialny – poniżej główne z obowiązujących restrykcji. 

Restrykcje obowiązujące podczas produkcji i pakowania w TuKokoszka Dziobała:

  1. Stosowanie rygorystycznych zasad higieny związanych z myciem i dezynfekcją rąk.
  2. Dokładamy wszelkich starań, aby wszelkie przedmioty, z którymi obcujemy (blaty, stoły, klamki, włączniki światła, elementy kuchenne), były regularnie wycierane środkiem dezynfekującym.
  3. Zakaz podawania rąk w trakcie powitania między pracownikami.
  4. Zalecenie utrzymywania bezpiecznej odległości między pracownikami i osobami trzecimi  (dostawcami, kurierami) na odległość min 1,5 m.
  5. Codzienna kontrola pracowników pod względem ewentualnych objawów mogących świadczyć o jakimkolwiek podejrzeniu choroby (gł. pomiary temperatur).
  6. Na teren kuchni wprowadzamy obowiązek noszenia maseczek i/lub przyłbic.

Ostre regulacje zostały również przywrócone w firmie zajmującej się dostarczaniem do Państwa paczek. 

W związku z powyższym przypominamy o kluczowych zasadach:

  • Dostawa cateringu do biurowca – dostawa powinna odbyć się do pierwszej recepcji/portierni bez wchodzenia na poszczególne piętra i osobne recepcje.
  • Dostawa cateringu na posesję indywidualną – najlepiej by, w miarę możliwości, odbyło się to przez przewieszenie zestawu przez ogrodzenie.
  • Utrzymujemy możliwość wkładania zestawów do toreb termicznych – wystawienie toreb termicznych po stronie klientów.
  • Dostawy powinny być realizowane na zasadzie „pozostawiania”, bez kontaktu fizycznego i przekazywaniu zestawów z rąk do rąk.

Naszym celem jest zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa na każdym etapie usługi związanej z zamawianiem, produkcją i dostawą cateringu dietetycznego, tak by nasi klienci byli spokojni i zadowoleni z usług.